2009. március 25., szerda

Végre rávettem magam és "kicsit" átszabtam a szilt.
A légbujtást inkább mellőztem. Azt amit levágtam róla felapróztam és megpróbálom gyökereztetni. Ha csak néhány megered már örülni fogok. Egy részét rögtön földbe dugtam a többit először csak vízbe rakom aztán majd folyamatosan töltöm fel földdel.
Kíváncsi vagyok melyik technikával leszek szerencsésebb..
Szóval ilyen lett:

6 megjegyzés:

  1. Szia
    Jó lett.Sokkal másabbat mutat így már.

    ÜDv

    VálaszTörlés
  2. Szép az ágrendszer, most már csak a több ágon is ki kell alakítani.

    VálaszTörlés
  3. Jól néz ki, szép fa lesz belőle.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a hozzászólásaitokat!
    Szerintem is jobban néz így ki, csak nehéz volt meglépni.

    VálaszTörlés
  5. Én egy kicsit még visszavágnék a magasságából ott , ahol a törzsön szemebn van egy ágcsomó a balra kinyúló csupasz ág alatt.
    A csúcs erőteljesen hajt, így könnyen és gyorsan ki lehet alakítani a korona tetejét, és egy arányosabb fát kapsz. Az alsó két ágrendszer már nagyon szép, itt is javasolnám, hogy rövidebbre vágd az ágak végét, olyan formán, hogy a jobboldali ágnál a szélén lévő v alakú kettős elágazást levágnám ,hogy tömörebb ágrendszert kapjak, a baloldalon is az erősebbeket kellene jobban visszavágni, mert ezek most is erősebben fognak hajtani, és így a gyengébbeket fogják még jobban gyengíteni, és ezek pedig ki fognak nagyon nyúlni.
    Ez csak az én vélemeényem, a döntés (olló) a te kezedben van.
    Üdv és jó munkát

    VálaszTörlés
  6. Hello!
    Köszi a hozzászólásod.. meggondolandó, amit mondasz. Az oldalágakból, még mindenképpen vágok, mert tényleg elég erőteljesen tud nőni.

    Üdv.: norbi

    VálaszTörlés