2009. március 25., szerda

Végre rávettem magam és "kicsit" átszabtam a szilt.
A légbujtást inkább mellőztem. Azt amit levágtam róla felapróztam és megpróbálom gyökereztetni. Ha csak néhány megered már örülni fogok. Egy részét rögtön földbe dugtam a többit először csak vízbe rakom aztán majd folyamatosan töltöm fel földdel.
Kíváncsi vagyok melyik technikával leszek szerencsésebb..
Szóval ilyen lett:

6 megjegyzés:

 1. Szia
  Jó lett.Sokkal másabbat mutat így már.

  ÜDv

  VálaszTörlés
 2. Szép az ágrendszer, most már csak a több ágon is ki kell alakítani.

  VálaszTörlés
 3. Jól néz ki, szép fa lesz belőle.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a hozzászólásaitokat!
  Szerintem is jobban néz így ki, csak nehéz volt meglépni.

  VálaszTörlés
 5. Én egy kicsit még visszavágnék a magasságából ott , ahol a törzsön szemebn van egy ágcsomó a balra kinyúló csupasz ág alatt.
  A csúcs erőteljesen hajt, így könnyen és gyorsan ki lehet alakítani a korona tetejét, és egy arányosabb fát kapsz. Az alsó két ágrendszer már nagyon szép, itt is javasolnám, hogy rövidebbre vágd az ágak végét, olyan formán, hogy a jobboldali ágnál a szélén lévő v alakú kettős elágazást levágnám ,hogy tömörebb ágrendszert kapjak, a baloldalon is az erősebbeket kellene jobban visszavágni, mert ezek most is erősebben fognak hajtani, és így a gyengébbeket fogják még jobban gyengíteni, és ezek pedig ki fognak nagyon nyúlni.
  Ez csak az én vélemeényem, a döntés (olló) a te kezedben van.
  Üdv és jó munkát

  VálaszTörlés
 6. Hello!
  Köszi a hozzászólásod.. meggondolandó, amit mondasz. Az oldalágakból, még mindenképpen vágok, mert tényleg elég erőteljesen tud nőni.

  Üdv.: norbi

  VálaszTörlés